Hyra espressomaskin till företaget

Hem / Espressomaskin

Att hyra espressomaskin till företaget är en bra idé ur många perspektiv. När du anlitar en professionell leverantör som jobbar med detta dag ut och dag chanserna stora att du blir riktigt nöjd med slutresultatet. Att hyra kaffemaskin på jobbet är något de flesta företag gör, men att hyra espressomaskin är inte riktigt lika vanligt – än. Arbetsplatserna som erbjuder espresso ökar dock och det är en uppskattad lösning som sätter guldkant på vardagen, för både medarbetare och besökare på kontoret. Här listar vi pålitliga leverantörer, och tre anledningar till att hyra espressomaskin.

Hyr espressomaskin av dessa företag

När du hyr espressomaskin ger du kontoret ”det lilla extra” med en ganska liten uppoffring. Här listar vi tre företag som är specialiserade på just espressomaskiner och allt runtomkring.

Monteriva

Monteriva erbjuder skräddarsydda lösningar för dig som vill hyra espressomaskin till kontoret. Här kan du smidigt filtrera modellerna på olika storlekar och vattenanslutning eller inte. Hyra inkl. service kostar en dryg femhundring i månaden och uppåt. Du får mycket maskin för pengarna, det är genomgående kvalitetsvarumärken de arbetar med. Fördelarna med Monteriva är många. Vad sägs om att installation, schemalagt underhåll, utbildning och reparation ingår? Med andra ord ”allt runtomkring” som kan tänkas behövas. De kan även ta hand om inköp av espressokaffet.

Därför ska du välja Monteriva

  • Allt runtomkring ingår
  • Premiumvarumärken
  • Schemalagt underhåll

Läs mer

Hyr espressomaskin av Monteriva

Sweet Coffee

Sweet Coffe har inga låga målsättningar. Deras mål är nämligen att erbjuda marknadens bästa espressomaskiner, och marknadens bästa kaffesorter. Vad sägs om det? Här är det ”baristakvalitet” som gäller och det är såklart en fröjd för kontorets alla espressoälskare. Deras kunniga medarbetare kan dessutom komma ut till er arbetsplats och ställa in vilka smakpreferenser ni önskar. Inget lämnas åt slumpen, och det är just denna hängivenhet vi älskar. De satsar allt på att smaken ska vara till belåtenhet – och det är väl det viktigaste i slutändan? Ett alternativ för livsnjutarna.

Därför ska du välja Sweet Coffee

  • Baristakvalitet!
  • Smaken i centrum
  • Ställer in smakpreferenser

Läs mer

Besök Sweetcoffee.se

Office Management

Office Management är en välkänd aktör som levererar både kaffe- och espressomaskiner. Vi värdesätter att de har sitt eget kaffemärke, bara för sina kunder. Det är att ta sitt engagemang till en ny nivå. De har tre ”krav” på kontorskaffet: det ska vara fräscht, fylligt och miljömärkt. Ett hållbarhetsarbete som vi verkligen uppskattar. Detta är en trygg samarbetspartner som erbjuder serviceavtal och kundtjänst samt miljöinstallation. Utbudet är stort och det finns minst en maskin för varje behov. Underhåll på maskinen ingår alltid i deras kaffeavtal.

Fördelar med Office Management

  • Egna kaffesorter
  • Stort miljöfokus
  • Underhåll ingår alltid

Läs mer

Besök Office Management

Fördelar med att hyra espressomaskin

Att hyra espressomaskin är det absolut smidigaste alternativet om du vill erbjuda espresso på kontoret. Här är anledningarna.

Proffsen sköter servicen

I de flesta avtal ingår både installation, underhåll och reparationer. Det är med andra ord inte ditt problem när maskinen slutar fungera och indikerar felstatus. Du behöver bara lyfta på luren och så är en servicetekniker på väg till er. De kan oftast lokalisera felet direkt, och maskinen är redo att användas igen efter ett kort driftstopp.

Utnyttja kunskapen

Medarbetare på företag som hyr ut espressomaskiner är oftast intresserade av kaffekultur, och har en hel del expertkunskap att bidra med. Vissa företag erbjuder till och med enklare ”baristakurser” – det är kanske något för nästa AW? De kan även ställa in maskinen efter era önskemål. Utnyttja detta för att förgylla kommande fikaraster.

Samma månadskostnad

När du hyr espressomaskin faktureras du samma summa, månad efter månad. Det är med andra ord enkelt att beräkna kostnaderna och få koll på budgeten. Om du köper en espressomaskin har du inte lika stor koll på dina kostnader, då du kan få betala reparationskostnader eller ny maskin om det vill sig riktigt illa.